Arkisto


Säilytystilallinen jatkettava lastensänky Stellarbed

Stellar Black
Musta Stellarbed lastensänky

Stellarbed on Nukkuvillen malliston lastensänky. Saatavilla sekä 80 että 90cm leveinä moduuleina. Se kasvaa lapsen mukana sillä kaksi moduulia yhdistämällä syntyy täysikokoinen parisänky. Stellarbed on ollut myös suosittu varasänky – sen isoissa vetolaatikoissa säilytät lähellä sänkyä varapeitot ja tyynyt.

Sisällytin Stellarbediä suunnitellessa siihen parhaat käytänteet mitä olin oppinut yli sadan mittatilaussängyn valmistuksesta: hengittävä sälepohja, ajaton muotoilu, kuulalaakeroidut kiskot laatikoissa, vetimetön ulkoasu ja koivuvanerin sekä massiivipuun taidokas käyttö ovat asioita joista Nukkuvillen sängyt ja myös Stellarbed tunnetaan. 

Ulkomitat: 2075 x 835/935 x 360mm. (Lastensänky on perinteisesti mitoitettu Suomessa 190cm tai sitä lyhyemmälle patjalle minkä takia ne jäävät monella pieniksi pituuden kasvaessa. Stellarbed on siitä syystä mitoitettu 200cm pitkälle patjalle, patjaleveys on mallista riippuen 80cm (lapset) ja 90cm (nuoriso).)

Materiaalit: 30mm vahvasta koivuvanerista valmistetun Stellarbedin pinta on kestävää ja helposti puhdistettavaa laminaattia (IKI Formica). Rungon reunat on pintakäsitelty lakkaamalla. Pohjalaudat, laatikko ja sisäkehikot käsittelemätöntä kotimaista mäntyä ja koivuvaneria. Laatikoissa pitkälle ulostulevat laadukkaat kuulalakeroidut kiskot joiden kantavuus on 30kg. Stellarbed on täysin kotimaista työtä – ostamalla sen tuet suoraan suomalaista huonekalutuotantoa.

Patjan upotus: 3 cm rungon sisään. Stellarbediin soveltuu kaikki patjatyypit

Hinnasto: 80cm / 90cm Stellarbed 1150,00e + kotiinkuljetus 50,00 euroa Ovelle-pakettina. Posti soittaa ja sopii kuljetusajankohdan. Sänky kuljetetaan osissa mutta sen kasaaminen on helppoa ja siihen on ohjeet.

Toimitusaika: 1-6 viikkoa riippuen varastotilanteesta. Tiedustelut ja myynti Tuukalta 050 561 4339 tai tuukka@nukkuville.fi

Showroom: Stellarbed on mahdollisuus kokea livenä Padasjoella Nukkuvillen showroomissa. Paikanpäällä testaat myös koko Mulperipuun futonpatjavalikoiman ja luonnonmukaiset peitot sekä tyynyt. Showroom auki sopimuksen mukaan. 

ivitetty 13.10.2017

lastensänky Stellarbed
Stellarbed on joko lastensänky tai parisänky tarpeesi mukaan
stellar_syva_musta_84348_web
Stellarbed on saatavana joko tyylikkään mustana tai puhtaan valkoisena.
Yhdistä kaksi Stellarbediä saumattomasti parisängyksi. Kiinnitys sängyn sisältä ilman näkyviä ruuveja.
Yhdistä kaksi Stellarbediä saumattomasti parisängyksi. Kiinnitys sängyn sisältä ilman näkyviä ruuveja.
Käsittelemätön mäntyinen sälepohja antaa patjan tuulettua.
Käsittelemätön mäntyinen sälepohja antaa patjan tuulettua.
Vetimettömyys mahdollistaa esteettömän kulun sängyn lähelle. Voit muuttaa vetoaukon sijaintia vaihtamalla laatikoiden paikkaa keskenään.
Vetimettömyys mahdollistaa esteettömän kulun sängyn lähelle. Voit muuttaa vetoaukon sijaintia vaihtamalla laatikoiden paikkaa keskenään.

You are welcome to contact tuukka@nukkuville.fi for orders and any questions related.

Price for one Stellarbed module is 1150,00 euros for 80cm wide / 90cm wide version. Price includes Finnish VAT 24%

You can choose white or black colour (Formica laminates F1009 Mat or F2253 CR)

Shipping costs outside Finland – contact tuukka@nukkuville.fi