Arkisto


Kapteeninsänky Amirkhani Edition

24.1.2015  Tukholmassa Makwan Amirkhani lupasi UFC-debyyttiottelunsa jälkeen jotain erityistä ihmiselle, joka on hänelle kaikkein tärkein.

Makwanin äiti tulisi saamaan todella upean sängyn korvaukseksi kaikista niistä öistä jotka hän on uhrannut lastensa hyväksi.

Amirkhanin lupauksen ja perheen tarinan kuultuani päätin toimia. Otin Makwaniin yhteyttä, ja hän innostui kotimaisesta puusta valmistetusta sängystä samantien. Vastasin Makwanin antamaan lupaukseen samalla mitalla, ja lahjoitin sekä koivusta valmistamani Kapteeninsängyn että futonpatjan hänen äidilleen.

Sain nauttia Amirkhanien vieraanvaraisuudesta kun kävin kasaamassa sängyn heidän kotonaan ja juttua riitti niin puutöistä kuin Makwanin urastakin. Pöytä oli katettu ja tunnelma välitön, vaikka tapasimme toisemme vasta ensimmäisen kerran.

Tämä sänky ei olisi ollut yhtä onnistunut ilman ammattilaisten yhteistyötä. Kiitos Puutiaiselle loistavasta värisilmästä sängyn pintakäsittelyssä, Jokapalikanhöylän Markukselle päädyn kaiverruksesta ja Marco Hakalalle upeista kuvista.

Toivotan Makulle tsemppiä ammattilaisuralle ja äidille rauhallisia unia omassa sängyssä!

Tuukka Virkkilä