Arkisto


Säilytystilallinen vanerisänky Stellarbed – hinnasto ja lisätiedot

Stellarbed säilytysratkaisu pieneen kotiin
Säilytystilallinen vanerisänky Stellarbed

Stellarbed on säilytystilallinen vanerisänky joka pintakäsitellään toiveen mukaan. Isot vetolaatikot tuovat säilytystilaa ja materiaaliksi valittu koivuvaneri kestää aikaa ja tekee sängystä tukevan.

Pienen kodin säilytysratkaisu voi olla joskus yksinkertainen, kuten sänkyyn integroitu säilytystila. Kantava ajatus Stellarbedissä on sen modulaarisuus: voit yhdistää kaksi Stellarbediä parisängyksi tai käyttää sitä yksittäin. Stellarbedin isoissa vetolaatikoissa säilytät lähellä sänkyä varapeitot ja tyynyt.

Ulkomitat: 2050 x 830/930/1230 x 360mm.

Materiaalit: 21 mm paksu koivuvaneri, pinta on tammiviilutettu

Pohjalaudat, laatikko ja sisäkehikot: käsittelemätöntä kotimaista mäntyä ja koivuvaneria. Laatikoissa pitkälle ulostulevat laadukkaat kuulalakeroidut kiskot joiden kantavuus on 30kg. Stellarbed on täysin kotimaista työtä – ostamalla sen tuet suoraan suomalaista huonekalutuotantoa.

Patjan upotus: 3 cm rungon sisään. Stellarbediin soveltuu kaikki patjatyypit.

Hinnasto: 80cm / 90cm patjalle Stellarbed 1390,00e + kotiinkuljetus Suomeen 150,00 euroa. 120cm patjalle Stellarbed 1590,00e

Kuljetusyhtiö soittaa ja sopii tarkan kuljetusajankohdan. Sänky kuljetetaan osissa mutta sen kasaaminen on helppoa ja siihen on kuvalliset ohjeet sekä tarvittaessa puhelinkonsultointi kasattaessa.

Toimitusaika: 3-6 viikkoa riippuen varastotilanteesta. Tiedustelut ja myynti Tuukalta 050 561 4339 tai tilaukset@nukkuville.fi

Myymälä: Stellarbed on mahdollisuus nähdä livenä Padasjoella Nukkuvillen myymälässä. Paikanpäällä testaat myös koko Mulperipuun futonpatjavalikoiman ja luonnonmukaiset peitot sekä tyynyt.

Huom! Laminaattipintainen Stellarbed on poistunut valikoimastamme ja teemme jatkossa Stellarbedit tammiviilupinnalla. Lisäämme uusia tuotekuvia alkukesästä 2022 jolloin loputkin kuvat laminaattipintaisista sängyistä poistuu.

ivitetty 16.3.2022

Tammiviilutettu Stellarbed valkoisilla etulevyillä
Säilytystilallinen vanerisänky Stellarbed valkoisilla laatikoiden etulevyillä
Tamminen Stellarbed mustilla etulevyillä
Säilytystilallinen vanerisänky Stellarbed mustilla laatikoiden etulevyillä

 

hengittävä sälepohja
Käsittelemätön mäntyinen sälepohja antaa patjan tuulettua.
Stellarbed maalattu valkoinen
Stellarbed maalattu valkoinen