Arkisto


Padasjoen tehtaanmyymälä 2022 aukioloajat

Yhteystiedot Puulon & Nukkuville

Olemme avoinna sopimuksen mukaan, melkein aina arkena joko Nukkuvillen tai Puulonin väkeä on paikalla. Ovesta löytyy puhelinnumerot jos satumme olemaan tullessasi verstaan puolella työn touhussa.

Myymälä sijaitsee samassa kiinteistössä verstaan kanssa joten lähtökohtaisesti olemme arkena muutaman minuutin päässä myymälästä. Suosittelemme kuitenkin varaamaan ajan hieman etukäteen. Pidemmistä henkilökunnan kesälomajaksoista ilmoitamme täällä jos myymälä on silloin suljettu.

Otamme kerralla vastaan vain pieniä ryhmiä. Eteisestä löytyy maskeja, käsien desinfiointiainetta ja kädet voi pestä eteisen wc-tiloissa. Myymälän koko on 280m2 joten siellä on myös helppo pitää etäisyyksiä ihmisten välillä. Maksu hoituu maksupäätteellä pankkikortilla ja isommat tilaustuotteet laskulla.

Tehtaanmyymälän sisäänkäynti. Pihalla on hyvin pysäköintitilaa

Myymälän osoite Valutie 9 17500 Padasjoki. Nukkuville toimii Mulperipuun futontuotteiden jälleenmyyjänä ja meiltä löytyy koko heidän patja & petauspatja valikoima sekä tyynyt ja peitot luonnonmateriaaleista. Patjat ovat tilaustuotteita ja toimitusaika n. 3-4 viikkoa. Patjat toimitetaan lähtökohtaisesti kotiinkuljetettuna ( Matkahuolto) ja ne voi myös noutaa myymälästä.

2080-sänky 160cm patjalle

Puulon Oy:n sekä Nukkuvillen tuotteet valmistetaan Padasjoella. Mulperipuun futonpatjat valmistetaan Puolassa ja toimitetaan meille suoraan patjatehtaalta.

2080-sänky saarnea 160cm patjalle

Yhteystiedot:

Nukkuville/Asta 041 317 6153

Nukkuville/Tuukka 050 561 4339

Puulon/Risto 050 350 9060

Puulon/Jaakko 0400 292 043

Puulon Oy:n leveä kaappisänky
Puulon Oy:n yhden hengen kaappisänkyjä

Esillä olevat tuotteet:

Puulon Oy : koko kalustemallisto (kaappisängyt, tuolit, sohvapöydät, vitriinit, pöytäryhmät, pientuotteet lahjaksi, Eden runkopatjat & petauspatjat)

Nukkuville: Yöpöydät Kolo, 2080-sänkymallisto päädyllä ja ilman, Stellarbed eri väreissä. Tulossa Kapteeninsänky & Osara futonsänky kesällä 2022. Mallipalat pintakäsittelyvaihtoehdoista.

Mulperipuu: futonpatjat (10 erilaista), petarit (8 erilaista). peitot 3 eri paksuutta, tyynyt 4 erilaista, värimallit kankaista.

 

Hyödyllisiä linkkejä:

Puulon Oy kotisivut

Mulperipuu kotisivut

Muita käyntikohteita Padasjoella

 

Puulon Oy:n suosittu 1960-pöytäryhmä
Pientuotteita lahjaksi ja käyttöön. Mm. erilaisia harjapuita, aitoja Kipukoukkuja (2-laatu), leipälautasia sekä kauniita tammisia leikkuulautoja
Puulon Oy:n sohvapöytiä
Nukkuvillen Stellarbed löytyy myymälästä useassa eri sävyssä

 

Mulperipuu patjahinnasto
Mulperipuu patjojen neliöhinnat
Mulperipuu patjojen rakenne
Mulperipuu petarit
Mulperipuu peitot ja tyynyt