Arkisto


FAQ Nukkuville

Toimitetaanko sängyt kotiovelle?

Kyllä! Kaikki tuotteet tuodaan tarvittaessa makuuhuoneeseen asti. Kotiinkuljetukseen sisältyy kasaus ja opastus sängyn kokoamiseen. Kapteeninsängyn kuljetuksen hinta esimerkiksi Pääkaupunkiseudulle on 250 euroa. Jos haluat, voit hakea sänkysi myös Nukkuvillen verstaalta Padasjoelta.

Stellarbed & 2080-sänkyjä lähetämme mittatilauspahvilaatikoihin pakattuna ympäri Suomea kuljetusliikkeiden toimesta.

Mikä on keskimääräinen sängyn toimitusaika?

Tilauksesta makuuhuoneeseen: 5-30 viikkoa. Tilausjonossa on kausittaista vaihtelua: aika ennen joulua ja maalis-toukokuu ovat kiireisintä aikaa. Kapteeninsängyissä kannattaa varautua jopa puolen vuoden odotukseen riippuen tilauskannasta ja olla ajoissa liikkeellä. Nopeiten saamme matkaan 2080 & Stellarbed-sänkymallit.

Voiko nämä sängyt koota ja purkaa itse?

Kyllä. Sängyt ovat helposti purettavissa osiin. Kaikki osat on suunniteltu niin, että ne kestävät kokoamista ja purkamista, joten esimerkiksi sängyn muuttaminen sujuu kätevästi. Parhaiten sängyn kokoaminen sujuu kahden hengen voimin. Kokoamiseen löytyy myös kuvalliset ohjeet.

Minkälainen patja sopii Nukkuvillen valmistamiin sänkyihin?

Periaatteessa ihan millainen vain. Teemme sängyn asiakkaan patjan mittojen mukaan, myös moottoroiduille runkopatjoille.

Nukkuvillen kautta saat myös tilattua Mulperipuun mallistossa olevat futonpatjat ja petauspatjat. Koko Mulperipuun mallisto löytyy kätevästi Padasjoen Tehtaanmyymälästä. Yhdellä reissulla Padasjoelle pääset testaamaan patjaa ja juttelemaan puusepän kanssa sänkysi detaljeista!

Voit myös tehdä kaupat Helsingin tai Turun Mulperipuussa ja sopia että patja ja tilaamasi Nukkuvillen runko tulee samalla kuljetuksella yhtä aikaa kotiisi.

Kuinka monta ihmistä sänkyjen teko työllistää?

Nukkuvillessä työskentelee 2 henkilöä, Tuukka Virkkilä ja Asta Konttinen. Tarvittavan pintakäsittelyn hoitaa alan ammattilaiset Padasjoella. Ostamme suurimman osan puun raakatyöstöstä alihankintana samoissa tiloissa toimivalta huonekalutehdas Puulon Oy:ltä. Yrityksemme virallinen nimi on Arrakosken Uni Oy (y-tunnus 3118009-1).

Mistä käytetty puu on peräisin?

Suomesta, Euroopasta ja Amerikasta.

Koivusta ja männystä voin valmistaa sängyn, joka on 100-prosenttisesti suomalaista puuta. Muut puulajit, kuten tammi, saarni ja pähkinä, tulevat Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta.

Sängyn laatikoissa käytettävä mäntyliimalevy ja pohjalaudat valmistetaan lähikunnassa Pälkäneellä. Kaikki Nukkuvillen sänkyjen ulkorungoissa käytetyt puut ovat kovapuuta, jotka kestävät kulutusta ja ajan hammasta.

Miten Nukkuvillen sängyt pintakäsitellään?

Nukkuville käyttää ruiskumaalauksessa vesiohenteista maalia ja lakkaa. Puut voidaan asiakkaan toivomuksesta myös petsata ruskeaan tai muihin värisävyihin. Maalien ja lakan kiiltoaste on puolikiiltävä. Valkoisen maalin vakiosävynä on Tikkurilan Paperinvalkoinen F497, jos sävyä ei erikseen ilmoiteta.

Osmo-Colorin värivahoista meillä on 22 eri vaihtoehtoa valmiina mallipaloina.

Voiko sängyn tilata mihin vain?

Toimitamme sänkyjä ympäri Suomen ja tarvittaessa myös Pohjoismaihin. Nukkuvillen sänkyjä löytyy Joensuusta, Vaasasta, Hangosta sekä Oulusta ja kaikkialta näiden välistä.

Mikä on sängylle sopiva korkeus?

Suomalaisten pituuskasvua tutkimalla on saatu sängylle standardikorkeus: 40-50 senttimetriä. Käytännössä oikea korkeus on yksilöllinen. Voit kysyä itseltäsi haluatko aamulla nousta sängystä ylös vai laskeutua sieltä alas. Kapteeninsängyissä korkeampi runko tarkoittaa suurempaa säilytystilaa joka tietysti kannattaa ottaa huomioon, pääpainon ollessa kuitenkin mikä tuntuu kehossa parhaalta korkeudelta.

Tekeekö Nukkuville kerrossänkyjä tai lastensänkyjä?

Stellarbed on ainoa malliston lasten/nuorten mitoituksella tehty sänkymalli. Jos haluat toimivan ja turvallisen kerrossängyn, suosittelen kääntymään Hämeenkyröläisen Roope-Riikan puoleen.

Saako maaleja tai petsejä sävytettynä?

Kyllä – tarjoamme kaikki Tikkurilan värikarttojen ja Osmo-Colorin karttojen sisältämät värit ilman eri veloitusta sävytyksestä.

Mikä puulajeista sopii parhaiten maalin alle?

Kotimainen koivu. Se on tasalaatuinen kova puu, joka kestää kulutusta. Koivua on suorastaan ilo maalata, niin tasaisesti se ottaa pintakäsittelyn vastaan. Sama pätee petseihin, koivu on kova sana myös niiden alla. Petsatessa sekä koivun että saarnen syykuviot kuultavat kauniisti petsin päälle tulevan lakan alta, saarnessa voimakkaammin kuin koivussa.

Voinko tulla verstaalle tapaamaan kasvotusten ja sopimaan tilauksen yksityiskohdista?

Totta kai ja se on ehdottoman suositeltavaa. Paikanpäältä Padasjoelta löytyy Nukkuvillen ja Puulonin yhteinen Tehtaanmyymälä, Mulperipuun koko patja, tyyny, peitto ja petauspatjamallisto. Lisätietoja täältä.

Miten  tilausprosessi toimii? Koska maksan tuotteeni?

Vastaus tarjouspyyntöihin yleensä kahden arkipäivän kuluessa, poislukien loma-ajat. Tilauksen yksityiskohdat ja aikataulu käydään läpi yhdessä ja kun on kaikki valmista lähetämme tilausvahvistuksen ja annan arvion kuljetusajankohdasta.

Kapteeninsänkyjen hinnasto ja lisätiedot

Divaanisänkyjen hinnasto ja lisätiedot

Osara-sängyn hinnasto ja lisätiedot

Yöpöytä Kolon hinnasto ja lisätiedot

Asiakkaan vahvistettua tilauksen sähköpostilla (tämä riittää viralliseksi sopimukseksi) asiakas saa 30% ennakkolaskun 14 pv:n maksuajalla. Loput 70% laskutetaan 5pv:n maksuajalla tilauksen toimittamisen jälkeen.

Futonpatjat maksetaan tilauksen yhteydessä.

Voinko hyödyntää kotitalousvähennystä?

Kotitalousvähennys koskee vain kotona tehtävää työtä, joten sen käyttö ei kodin ulkopuolella valmistetuissa kalusteissa ole mahdollista.

Tiedot päivitetty 20.4.2021