Arkisto


FAQ Nukkuville

Toimitetaanko sängyt kotiovelle?

Kyllä! Kaikki tuotteet tuodaan tarvittaessa makuuhuoneeseen asti. Kotiinkuljetukseen sisältyy kasaus ja opastus sängyn kokoamiseen. Kapteeninsängyn kuljetuksen hinta esimerkiksi Pääkaupunkiseudulle on 250 euroa. Jos haluat, voit hakea sänkysi myös Nukkuvillen verstaalta Padasjoelta.

Mikä on keskimääräinen sängyn toimitusaika?

Tilauksesta makuuhuoneeseen: 4-8 viikkoa. Tilausjonossa on kausittaista vaihtelua: loppusyksy ja maalis-toukokuu ovat kiireisintä aikaa.

Voiko nämä sängyt koota ja purkaa itse?

Kyllä. Sängyt ovat helposti purettavissa osiin. Kaikki osat on suunniteltu niin, että ne kestävät kokoamista ja purkamista, joten esimerkiksi sängyn muuttaminen sujuu kätevästi. Parhaiten sängyn kokoaminen sujuu kahden hengen voimin.

Minkälainen patja sopii Nukkuvillen valmistamiin sänkyihin?

Periaatteessa ihan millainen vain. Teen sängyn asiakkaan patjan mittojen mukaan, myös moottoroiduille runkopatjoille.

Nukkuvillen kautta saat myös tilattua Mulperipuun (Helsinki) sekä Turun Mulperipuun mallistossa olevat futonpatjat ja petauspatjat. Koko Mulperipuun kahdeksan  patjan mallisto löytyy kätevästi verstaan Showroomista. Yhdellä reissulla Padasjoelle pääset testaamaan patjaa ja juttelemaan puusepän kanssa sänkysi detaljeista!

Voit myös tehdä kaupan Helsingin tai Turun Mulperipuussa ja sopia että patja ja tilaamasi Nukkuvillen runko tulee samalla kuljetuksella yhtä aikaa kotiisi.

Kuinka monta ihmistä sänkyjen teko työllistää?

Ainoa täyspäiväinen työntekijä on Nukkuvillen perustaja Tuukka. Tarvittavan pintakäsittelyn hoitaa alan ammattilaiset Tampereella ja Padasjoella. Alihankintaa ja vuokrakäsiä tarvittaessa saan samoissa tiloissa toimivalta huonekalutehdas Puulonilta.

Mistä käytetty puu on peräisin?

Suomesta, Euroopasta ja Amerikasta.

Koivusta ja männystä voin valmistaa sängyn, joka on 100-prosenttisesti suomalaista puuta. Muut puulajit, kuten tammi, tulevat pääsääntöisesti Pohjois-Amerikasta. Se takaa parhaan laadun, koska amerikkalainen puu on tasalaatuisempaa kuin eurooppalainen. Pohjois-Amerikassa yritys sahaa ja kuivaa puut ja pakkaa ne konttiin, joka lähtee merimatkalle kohti Lahtea. Lahdesta tukkuliike Woodim lähettää puut verstaalleni. Kotimaisen koivun ja männyn suhteen olen osittain omavarainen ja käytän sängyissä usein itse sahautettuja puita.

Sängyn laatikoissa käytettävä mäntyliimalevy ja pohjalaudat valmistetaan lähikunnassa Pälkäneellä. Kaikki Nukkuvillen sänkyjen ulkorungoissa käytetyt puut ovat kovapuuta, jotka kestävät kulutusta ja ajan hammasta.

Miten Nukkuvillen sängyt pintakäsitellään?

Nukkuville käyttää sekä katalyyttilakkoja ja -maaleja että vesiohenteisia aineita. Puut voidaan asiakkaan toivomuksesta myös petsata ruskeaan tai muihin värisävyihin. Maalien ja lakan kiiltoaste on puolikiiltävä. Valkoisen maalin vakiosävynä on Tikkurilan Paperinvalkoinen F497, jos sävyä ei erikseen ilmoiteta.

Kuultovalkoiset sävyt toteutetaan Osmo-colorin puuvahoilla joista löytyy myös mallipalat postitettavaksi (pohjamateriaalina saarni, koivu sekä tammi)

Voiko sängyn tilata mihin vain?

Toimitan sänkyjä ympäri Suomen ja tarvittaessa myös Pohjoismaihin. Nukkuvillen sänkyjä löytyy Joensuusta, Vaasasta, Hangosta sekä Oulusta ja kaikkialta näiden välistä.

Mikä on sängylle sopiva korkeus?

Suomalaisten pituuskasvua tutkimalla on saatu sängylle standardikorkeus: 40-50 senttimetriä. Käytännössä oikea korkeus on yksilöllinen. Voit kysyä itseltäsi haluatko aamulla nousta sängystä ylös vai laskeutua sieltä alas. Kapteeninsängyissä korkeampi runko tarkoittaa suurempaa säilytystilaa joka tietysti kannattaa ottaa huomioon, pääpainon ollessa kuitenkin mikä tuntuu kehossa parhaalta korkeudelta.

Tekeekö Nukkuville kerrossänkyjä tai lastensänkyjä?

Stellarbed on ainoa malliston lasten/nuorten mitoituksella tehty sänkymalli. Jos haluat toimivan ja turvallisen kerrossängyn, suosittelen kääntymään Hämeenkyröläisen Roope-Riikan puoleen.

Saako maaleja tai petsejä sävytettynä?

Kyllä – tarjoan kaikki Tikkurilan värikarttojen ja RTV:n petsikartan sisältämät värit ilman eri veloitusta sävytyksestä.

Mikä puulajeista sopii parhaiten maalin alle?

Kotimainen koivu. Se on tasalaatuinen kova puu, joka kestää kulutusta. Koivua on suorastaan ilo maalata, niin tasaisesti se ottaa pintakäsittelyn vastaan. Sama pätee petseihin, koivu on kova sana myös niiden alla. Petsatessa sekä koivun että saarnen syykuviot kuultavat kauniisti petsin päälle tulevan lakan alta, saarnessa voimakkaammin kuin koivussa.

Voinko tulla verstaalle tapaamaan kasvotusten ja sopimaan tilauksen yksityiskohdista?

Totta kai ja se on ehdottoman suositeltavaa. Paikanpäältä Padasjoelta löytyy Nukkuvillen ja Puulonin yhteinen Showroom, Mulperipuun koko patja, tyyny, peitto ja petauspatjamallisto

Miten  tilausprosessi toimii? Koska maksan tuotteeni?

Vastaus tarjouspyyntöihin yleensä kahden arkipäivän kuluessa, poislukien loma-ajat. Tilauksen yksityiskohdat ja aikataulu käydään läpi yhdessä ja kun on kaikki valmista lähetän tilausvahvistuksen ja annan arvion kuljetusajankohdasta.

Kapteeninsänkyjen hinnasto ja lisätiedot

Divaanisänkyjen hinnasto ja lisätiedot

Osara-sängyn hinnasto ja lisätiedot

Yöpöytä Kolon hinnasto ja lisätiedot

Asiakkaan vahvistettua tilauksen sähköpostilla (tämä riittää viralliseksi sopimukseksi) asiakas saa 30% ennakkolaskun 14 pv:n maksuajalla. Loput 70% laskutetaan 5pv:n maksuajalla tilauksen toimittamisen jälkeen.

Futonpatjat maksetaan tilauksen yhteydessä.

Voinko hyödyntää kotitalousvähennystä?

Kotitalousvähennys koskee vain kotona tehtävää työtä, joten sen käyttö ei kodin ulkopuolella valmistetuissa kalusteissa ole mahdollista.

Tiedot päivitetty 29.9.2017